betaalbaar energiezuinig comfort

OVER ONS

Dubo bvba werd opgericht op 16 februari 2000 door zaakvoerder Dubois Kurt en is sindsdien actief in de klimatisatie- en automatisatiesector. Door de toenemende aandacht voor warmtepompinstallaties hebben ze zich in de loop der jaren vooral hierop toegespitst.

De jarenlange ervaring en gespecialiseerde opleiding op het gebied van klimatisatie stelt DUBO in staat unieke installaties te ontwerpen en te installeren. Elk van de systemen beantwoordt zo steeds aan alle specifieke eisen van elke situatie en de persoonlijke wensen van elke klant.

Dit alles aan de beste prijzen omdat DUBO zelf instaat voor het ontwerp en de zorgvuldige selectie van de onderdelen: dus niet gebonden aan bepaalde merken en hun prijzen.

Interesse?

De woning waar ook het bureel van Dubo gevestigd is, werd als een kijkwoning op het gebied van klimatisatie opgebouwd. Er werden een lucht-water-warmtepomp, een bodem-water-warmtepomp en een warmtepompboiler geïnstalleerd waarvan energieverbruik en –productie gelogd worden. Zo kunt u als toekomstige klant de werking van deze systemen eerst met eigen ogen bekijken vooraleer u een beslissing neemt.

Op de website vindt u meer informatie over de 3 meest voorkomende types warmtepompen, maar wij kunnen ook andere systemen aanbieden!

Naast een professionele installatie bieden wij u ook een onberispelijke dienst na verkoop vooronderhoud en herstelling.

Neem gerust contact op voor meer informatie! Dubo bvba is actief in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Zelfwerkend patroon Kurt biedt elke klant een persoonlijke en vlotte service, gebaseerd op een uitgebreide ervaring in de sector.

WAT DOEN WE: 

Klimatisatie/HVAC

Onder de noemer klimatisatie verstaan wij alles wat met verwarming, koeling en ventilatie te maken heeft. De Engelse term HVAC verduidelijkt dit ook: heating-ventilation-airco-cooling.

Samen met u en met de voorschriften van de architect bekijken we welke systemen mogelijk zijn voor uw project. Veel hangt af van het budget en waarvoor het toestel moet dienen. Vloerverwarming met warmtepomp heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Er zijn geen storende radiatoren, de vloer heeft altijd gezellig warm en de kostprijs valt zeker mee.

Totaalproject

Om het aantal aannemers tijdens de bouw van uw huis te beperken, kunnen wij als service de levering en plaatsen van al uw sanitair aanbieden.

Dan zorgt DUBO voor uw sanitair, ventilatie, warm water, verwarming, koeling, eventueel ook de frigo cel, en heb u enkel nog een elektricien nodig, waar wij nauw mee samenwerken.