betaalbaar energiezuinig comfort

OVER ONS

Dubo bvba werd opgericht op 16 februari 2000 door zaakvoerder Dubois Kurt en is sindsdien actief in de klimatisatie- en automatisatiesector. Door de toenemende aandacht voor warmtepompinstallaties hebben ze zich in de loop der jaren vooral hierop toegespitst.

De jarenlange ervaring en gespecialiseerde opleiding op het gebied van klimatisatie stelt DUBO in staat unieke installaties te ontwerpen en te installeren. Elk van de systemen beantwoordt zo steeds aan alle specifieke eisen van elke situatie en de persoonlijke wensen van elke klant.

Dit alles aan de beste prijzen omdat DUBO zelf instaat voor het ontwerp en de zorgvuldige selectie van de onderdelen: dus niet gebonden aan bepaalde merken en hun prijzen.

Interesse?

De woning waar ook het bureel van Dubo gevestigd is, werd als een kijkwoning op het gebied van klimatisatie opgebouwd. Er werden een lucht-water-warmtepomp, een bodem-water-warmtepomp en een warmtepompboiler geïnstalleerd waarvan energieverbruik en –productie gelogd worden. Zo kunt u als toekomstige klant de werking van deze systemen eerst met eigen ogen bekijken vooraleer u een beslissing neemt.

Op de website vindt u meer informatie over de 3 meest voorkomende types warmtepompen, maar wij kunnen ook andere systemen aanbieden!

Naast een professionele installatie bieden wij u ook een onberispelijke dienst na verkoop voor onderhoud en herstelling.

Neem gerust contact op voor meer informatie! Dubo bvba is actief in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Zelfwerkend patroon Kurt biedt elke klant een persoonlijke en vlotte service, gebaseerd op een uitgebreide ervaring in de sector.

WAT DOEN WE: 

Klimatisatie/HVAC

Onder de noemer klimatisatie verstaan wij alles wat met verwarming, koeling en ventilatie te maken heeft. De Engelse term HVAC verduidelijkt dit ook: Heating-Ventilation-Airco-Cooling.

Samen met u en met de voorschriften van de architect bekijken we welke systemen mogelijk zijn voor uw project.

Veel hangt af van het budget en waarvoor het toestel moet dienen.  Sedert 2020 bieden wij gascondensatieketels niet meer aan.

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in lucht-water en geothermische warmtepomp installaties.

 

Totaalproject bij nieuwbouw

 

Bij aankoop van ons hoofdproduct, de warmtepomp van vloerverwarming/koeling, kunnen wij bijkomstig alle andere technieken in uw woning mee aanbieden.

Op die manier vermindert u het aantal verschillende aannemers op uw werk, en kunnen de werken goed opgevolgd en snel na elkaar uitgevoerd worden.

Dan zorgt DUBO voor uw sanitaire technieken, ventilatie, warm water, verwarming, koeling, sanitaire afwerking (badkamers) eventueel ook de frigo cel. 

Hoe we te werk gaan 

Offerte

 Onze offertes zijn steeds maatwerk, aangepast naar uw vraag en de technische mogelijkheden van het pand of de woning.

We starten bij u thuis, dit is in geval van een vervanging, of airco, of aanpassingen in een bestaande woning.

We starten bij ons op het bureel, met didactisch materiaal en een les van ongeveer 2 uur, in geval het een nieuwbouw betreft.

Deze afspraken zijn steeds op zaterdag. Na de afspraak krijgt u onze offertes.

 

Team

We gaan met een team van 5 man op de baan, die back up krijgen van bedrijfsleiders Kurt en Isabel.

Ons team omvat ervaren techniekers, we verzekeren tevens de toekomst door jeugd van hogeschool Vives een opleiding aan te bieden.

We vertrekken steeds vanuit Machelen aan de Leie. Ons groot magazijn is in de Industriezone te Petegem aan de Leie.